ABAVAS RABARBERS: pirmā garša pavasarī

Daži to var saukt par dārzeni, daži par augli, bet kad tas tiek pārvērsts dzirkstošā vīnā, tas garšo izcili.

Sezonas atklājējs

Kā viens no pašiem pirmajiem produktiem, kas ienākas dārzos, rabarbers atklāj vietējo labumu sezonu. Ar savu skābo un saldo garšu rabarbers atklāj, vai tu vari to apēst, nesamiedzot acis, vai arī tev nepieciešams cukurs, kurā iemērkt skābo kātu.  

No joka līdz dižpārdoklim

Rabarberu dzirkstvīns pirmoreiz tapa 2012.gadā kā joks draugiem. Kurš gan nevēlētos nobaudīt ko tik neierastu? Tomēr pieprasījums pēc šī veiksmīgā joka atkārtojās un nu šis vīns ir ABAVAS vīna darītavas lepnums. Ar šo spridzīgo garšu tiek cienāti prezidenti un tas kalpo kā lieliska dāvana, lai reprezentētu pārsteidzošo Ziemeļeiropas garšu pasaulē!

Jauns un vēl greznāks izskats

ABAVAS vīna darītavas  simboliskā spāre grezno arī rabarberu dzirkstvīna jauno iepakojumu. Apkārt tai plūst rabarbera saldās un skābās notis, ko pastiprina divu pantoņu krāsa un pašas spāres zelta folijspiede. 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.