KRISTOFS ADAMS: iesaiņot satriecošu gardumu kolekciju

Šefs, kurš no jauna atklāja klasiskos eklērus

Atverot priekškaru eklēriem

Lai gan šodien mēs domājam par eklēriem kā tipisku un bieži sastopamu konditorejas izstrādājumu, tomēr 20 gadus atpakaļ aina bija pilnīgi atšķirīga. 

Un tieši Adamsa kungs bija tas, kurš uzsāka šo kustību ar neskaitāmām variācijām un oriģinālām garšām, 2012. gadā Parīzē atverot pirmo konditorejas koncepta kafejnīcu ar eklēru kā galveno produktu. 

Parīze tavā virtuvē

Paralēli savai šefpavāra karjerai Kristofam joprojām ir laiks veidot konditorejas grāmatas. Viņš uzskata, ka radošums ir atslēga un ka labākais veids, kā dalīties aizrautībā ar līdzīgi domājošiem, ir apkopot savu pieredzi grāmatā. Tā ir iespēja ikvienam gatavot konditorejas šedevru – eklērus tā it kā pats šefs stāvētu tavā virtuvē.

20 gadi 500 lappusēs un 200 receptēs

Tas bija pagodinājums mums veidot individuālu, luksusa futrāli Kristofa Adamsa jaunajai grāmatai. Un mēs parūpējāmies, lai tā tiktu iesaiņota tikpat eleganti un krāšņi, kādi ir viņa eklēri. Futrāļi nodrošina lielisku aizsardzību grāmatai no visām pusēm, joprojām atstājot redzamu tās muguriņu. 

Kartons, sietspiedē apdrukāta āda, iekšpusē 5 krāsu druka

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.